Our Blog

Met gezonde spanning begonnen de dames van BVV’27 hun eerste competitiewedstrijd van ‘t seizoen. Thuis spelend tegen SSS ’18 VR4 beloofde het een mooie wedstrijd te worden.Vorig seizoen waren we namelijk aardig aan elkaar gewaagd.

Het team SSS ’18 VR4  is samengesteld uit een paar meer ervaren en een aantal nieuwe speelsters.

Gemotiveerder dan ooit begonnen de dames aan de wedstrijd. Scherp en met veel druk op tegenstander voetbalden ze lekker weg. Ze liepen goed vrij, waren aanspeelbaar en creëerde goede kansen. De tweede kans was meteen raak voor Sylvia. Bedoeld als een schitterende voorzet richting tweede paal, verdween de bal achter de keepster in de netten, 1-0.

Na de aftrap veroverde BVV weer snel  de bal en domineerde het spel. Enkele minuten later gaf Sanne een mooie assist vanuit het midden van het veld, richting Sylvia, die enkele meters voor de 16 stond. Ze nam de bal aan, kapte de verdedigster uit en schoot mooi de 2-0 binnen.

Binnen 20 minuten stond het al 3-0. Dit doelpunt komt op naam van Jessie, die goed opgesteld stond bij een voorzet

Enige tijd daarna sloeg jammer genoeg het spel om. Door het te grote gemak gingen ze voetballen zoals de tegenstander. SSS maakte hier nuttig gebruik van en pakte de leiding even over waardoor hun spits goed de 3-1 binnenschoot. Dit was een wake–up call voor de dames van BVV. Ze wisten hierdoor meteen wat ze tijdens de rust te horen zouden krijgen.

In de 2de helft debuteerde Saskia als keepster. De dames van BVV pakten ondanks een iets meer defensievere SSS’18 wederom de leiding en creëerden nog veel kansen. Zo kwamen Jessie en Faye oog in oog te staan met de keepster van SSS ’18 die goed uitkwam, helaas misten ze beide keren het doel.
Sylvia scoorde ook de tweede helft nog twee keer en gaf een goede voorzet richting tweede paal, waardoor Imke de bal makkelijk in het doel kon lopen, 6-1.

In de laatste 30 minuten van de tweede helft werd Elke gewisseld voor Kelly. Zij is na lange tijd weer terug bij BVV. Je zag meteen dat ze weer goed in vorm is. Helaas werd er niet meer gescoord, maar met een eindstand van 6-1 starten de vrouwen van BVV heel goed de competitie. Het hele team heeft zich goed ingezet en er werd met overtuiging gespeeld. Goed gedaan dames.!!