De spanning was de gehele week te snijden. Trouwe supporters spraken me aan, spelers waren gespannen, de pers wilde vooraf met mij spreken……….SV United – BVV 27 is en blijft iets bijzonders. Over de wedstrijd wil ik kort zijn: Als wij de nul weten te behouden dan is het wachten op een doelpunt van ons.

Read more…

Afgelopen zaterdag, 2 december, is JO11-1 Kampioen geworden!! De kampioenswedstrijd werd gewonnnen met 7 – 4 van Venray JO11-2!! Met goed samenspel en inzet is Sv United/BVV’27 J011-1 overtuigend kampioen geworden in de 1e klasse. Fantastisch gedaan jongens! Proficiat!

Namens B.V.V.’27 willen wij iedereen bedanken die tijdens de Rabobank Clubkas Campagne op ons heeft gestemd. Dankzij uw steun is er een mooi bedrag van €394,52 opgehaald. De club is hier heel erg blij mee en dankbaar voor. Bedankt!

Acht wedstrijden gespeeld, zes gewonnen, twee verloren en een gedeelde éérste plaats……! De wedstrijd tegen America is terecht verloren gegaan. Als team hebben WE gefaald, persoonlijke fouten, collectieve fouten en veel spelers die onder hun kunnen speelden waren debet aan de geflatteerde uitslag 4-1. Met het harde spel, zonder dat er sprake was van enig

Read more…