Our Blog

We moeten helaas concluderen dat het combinatie veteranenelftal van B.V.V.’27 en SV United Meerlo ophoudt te bestaan. Door een tekort aan spelers lukt het niet meer om een elftal op te been te krijgen.

Om alsnog te kunnen voetballen is er een poging gedaan om in deze regio een competitie 7 tegen 7 voor veteranen op te richten maar dat is helaas niet gelukt omdat er ondanks de eerdere positieve geluiden uiteindelijk geen concrete tegenstander gevonden is om 7 tegen 7 te gaan voetballen.

Na 36 seizoenen veteranen voetbal bij B.V.V.’27 valt dus het doek voor ons veteranenelftal. In het seizoen 1977-1978 werd het eerste veteranenelftal van B.V.V.’27 opgericht. In het seizoen 2005-2006 beleefde de veteranen ook al een periode met spelersproblemen waardoor destijds besloten werd om vanaf het seizoen 2006-2007 samen met de veteranen van Meerlo een team te vormen. Deze samenwerking verliep naar ieders tevredenheid maar helaas is het nu met deze twee dorpen samen ook niet meer mogelijk om genoeg spelers bij elkaar te krijgen.

Doordat het doek valt voor het veteranenteam zullen een aantal veteranenspelers terug gaan naar de senioren maar er zullen ook een aantal voetballers stoppen die zich jarenlang ingezet hebben als actieve speler bij diverse teams van B.V.V.’27. Bij deze willen wij deze spelers bedanken voor hun actieve inzet in de afgelopen jaren voor B.V.V.’27.

Naast de spelers zullen ook de grensrechter Patrick Linders, de leiders Henk Lomme en Peter Ewalts en de vaste kantinevrijwilliger bij de veteranen John Boom stoppen. Henk was acht seizoen leider van de veteranen en Peter maar liefst 18 seizoenen. Patrick, John, Henk en Peter bedankt voor jullie inzet voor de veteranen in al die jaren.

Bestuur B.V.V.’27