Our Blog

Beste leden, vrijwilligers en supporters,

Gisteravond is er weer een nieuwe persconferentie geweest waardoor er vanaf morgenvroeg zondag 28 november in Nederland weer aangescherpte coronamaatregelen van kracht zijn. Ook deze maatregelen hebben weer een grote impact op het voetbal en dus ook op onze voetbalvereniging B.V.V.’27.

Aanstaande zondag 28 november 2021 gaan de wedstrijden gewoon door. Aanscherping is wel dat de kantine en de accommodatie om 17.00 uur moeten sluiten. Verder blijven de richtlijnen uit de nieuwsbrief van afgelopen maandag voor aanstaande zondag van kracht.

De nieuwe aanscherping heeft een grote impact op de trainingen van de komende weken. De accommodatie sportpark ´t Hoogveld moet vanaf aanstaande zondag dagelijks om 17.00 uur sluiten. Hierdoor kunnen de avondtrainingen van de teams niet door gaan.
Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 19 december 2021.

De KNVB zal zo snel mogelijk een besluit nemen over de voortgang van de competities. Vooralsnog gaan de wedstrijden op zondag 5 december en zondag 12 december nog gewoon door maar een definitief besluit moet de KNVB hier dus nog over nemen.

Zodra wij meer duidelijkheid hebben over de voortgang van de competities zullen wij jullie zo snel mogelijk informeren.

Bestuur B.V.V.’27