Our Blog

Op zondag 19 mei 2019 organiseert B.V.V.’27 de Slotdag van het seizoen. Op deze dag spelen alle teams van B.V.V.’27 op sportpark ’t Hoogveld hun laatste thuiswedstrijden van de competitie. Voor het eerste elftal staat er nog veel op het spel want de ploeg van trainer Leon Vievermans staat één punt boven Montagnards met nog twee wedstrijden te spelen. Bij winst op VVV’03 en een nederlaag van Montagnards tegen kampioen FCV-Venlo is B.V.V.’27 verzekerd van handhaving in de vierde klasse. Kom onze ploeg dus massaal steunen in deze belangrijke wedstrijd in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse.

Op de slotdag zal om 14.00 uur ook het vernieuwde terras en scorebord geopend worden. Het terras is mogelijk gemaakt door de financiële steun van onze club van 50 en de vrijwilligers die de aanleg van het terras voor hun rekening genomen hebben. Het scorebord is gedurende de competitie geplaatst en is gesponsord door een gulle supporter van B.V.V.’27. Deze week worden ook de drie nieuwe reclameborden van Forellenkwekerij de Keijzersberg, Catermaat en stamtafel ’t Gèle Blad op het scorebord geplaatst.

De vrijwilligersavond is vervangen door een vrijwilligersmiddag op deze slotdag. Onze vereniging draait op vele vrijwilligers. Zonder hen was voetbal in Blitterswijck niet meer mogelijk geweest. Wij zijn al die vrijwilligers zeer dankbaar dat zij wekelijks voor onze vereniging klaar staan. Iedere vrijwilliger ontvangt deze middag van het bestuur een knipkaart als bedankje voor hun vrijwillige inzet.

De muziek zal deze middag verzorgd worden door DJ Sjimmie Smeets en voor de kleinste kinderen is er een springkussen aanwezig. Na de wedstrijd van het eerste elftal is er nog een barbecue georganiseerd voor de mensen die zich hiervoor opgegeven hebben.