Our Blog

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat onze ERE-Voorzitter Henk Verstraelen op 79-jarige leeftijd is overleden. Henk was 65 jaar lid van onze voetbalvereniging. Henk was succesvol als voetballer van het eerste elftal in de jaren 60. Toen Henk deel uit maakte van het team wat kampioen werd in de vierde klasse en daarmee promoveerde naar de derde klasse. Voor onze vereniging nog altijd één van de hoogtepunten uit de clubhistorie. Henk was niet alleen succesvol als voetballer maar ook heel actief als bestuurder van onze vereniging. Zo was hij meer dan 20 jaar de voorzitter van B.V.V.’27. Vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor B.V.V.’27 werd Henk in 1999 bij zijn aftreden als voorzitter door de algemene ledenvergadering benoemd tot ERE-Voorzitter van B.V.V.’27.

Nu moeten wij helaas afscheid nemen van deze B.V.V.’er in hart en nieren met een enorme staat van dienst. Wij zullen Henk enorm gaan missen en wensen Nettie en de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Vanwege het overlijden van onze ERE-Voorzitter was het bestuur voornemens om de festiviteiten rondom het 95-jarig bestaan van onze vereniging van aanstaande maandag 6 juni 2022 uit te stellen. Echter heeft de familie ons verzocht om deze festiviteiten door te laten gaan. Deze wens van de familie heeft ons doen besluiten om de festiviteiten daarom toch door te laten gaan waarbij we met respect voor Henk en zijn enorme verdiensten voor onze vereniging aanstaande maandag stil zullen staan bij het overlijden van deze rasechte BVV’er. De BVV vlag blijft half stok hangen en voor aanvang van alle wedstrijden zullen wij Henk Verstraelen gedenken met één minuut stilte.

Bestuur B.V.V.’27