Our Blog

Beste leden van B.V.V.´27,

Wij zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen denken hoe wij voor de komende jaren nieuwe spelers en speelsters aan onze vereniging kunnen binden.

Wij zijn een vereniging die goed in staat is om met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters de randvoorwaarden van een voetbalvereniging op orde te houden zodat er in Blitterswijck gevoetbald kan worden. Maar wij zien ook dat het belangrijkste onderdeel, de voetballers en voetbalsters, langzaam maar zeker af begint te nemen en het aantal spelers en speelsters wat nodig is om met een team het seizoen netjes af te maken jaarlijks toeneemt. Dat is een ontwikkeling die je bij alle verenigingen ziet dus dat betekent dat we werk aan de winkel hebben om het aantal actieve spelers en speelsters te vergroten om zo een goed fundament te hebben om onze vereniging nog vele jaren een bloeiende vereniging binnen onze dorpsgemeenschap te laten blijven.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen denken hoe wij nieuwe spelers en speelsters naar B.V.V.’27 kunnen halen. Het meedenken in een groepje hoeft je niet veel tijd te kosten. Heb je interesse om een paar avonden met ons mee te brainstormen over dit onderwerp  meld je aan bij Niels Hendrix. Dat kan door een mailtje te sturen naar voorzitter@bvv27.nl of te bellen of appen naar 06-11486681.

Wij hopen op een grote deelname vanuit onze leden. Uiteindelijk zullen wij het met z’n allen samen moeten doen. Dat is de kracht van onze verenging waarmee wij B.V.V.’27 nog vele jaren als een actieve vereniging in stand willen houden.

Namens het bestuur van B.V.V.’27

Niels Hendrix
Voorzitter