Our Blog

Aanstaande zondag 3 april 2022 wordt de gehele senioren afdeling van B.V.V.’27 compleet in het nieuw gestoken. Spelers, speelsters, leiders, trainers, scheidsrechters en overige stafleden.

Wij zijn er trots op dat het samen met een vijftal sponsoren en kledingmerk Patrick gelukt is om onze teams geheel in het nieuw te steken waarbij we eenheid gaan uitstralen met alle teams gezamenlijk.

De kleding sponsors die dit mogelijk gemaakt hebben zijn:

WEJEBE
Café de Zwart
Forellenkwekerij de Keijzersberg
Walkro
Martien Verkoijen schilderwerken

Een groot dankjewel naar deze sponsoren is dan ook zeker op zijn plaats.

Aanstaande zondag gaan we de tenues met alle teams gezamenlijk uitreiken. Dat doen we tussen de wedstrijden van BVV 2/BVV VR1 en de wedstrijd van BVV 1 in. De persfoto met alle teams en sponsoren gezamenlijk zullen wij om 13.00 uur maken. Daarvoor zullen wij als bestuur de tassen/trainingspakken en polo’s op naam uitreiken. BVV 2 en BVV VR1 zullen zondag dus nog in de oude tenues spelen, vervolgens douchen, nieuwe tenues aantrekken en dan de foto in de nieuwe tenues maken. Om die reden zijn de wedstrijden van BVV 2 en BVV VR1 vervroegd naar 10.00 uur. De spelers van het eerste elftal komen ook eerder bij elkaar. Zij krijgen in de kantine soep en broodjes en kleden zich om voor de persfoto van de nieuwe tenues. BVV 2 en BVV VR1 krijgen na de uitreiking van de tenues ook soep met broodjes aangeboden in de kantine. Het eerste elftal zal vervolgens als eerste in de nieuwe tenues de wedstrijd gaan voetballen.

Iedere speler krijgt bijgevoegde gebruikersovereenkomst en moet die tekenen om de tas en kleding in ontvangst te nemen. Hierin staat ook vermeld welke kleding welke speler zal ontvangen. Alleen de spelers die als actief lid geregistreerd staan en daarvoor de vastgestelde contributie betalen ontvangen een tas en kleding. Reserve spelers en jeugdspelers krijgen deze niet uitgereikt.

De trainingspakken en jassen van het eerste elftal welke nog recent vervangen zijn worden niet vervangen. Neem deze kleding dus ook gewoon mee aanstaande zondag.

Wij hopen op jullie medewerking aanstaande zondag zodat wij een mooie persfoto kunnen maken en we de komende jaren weer netjes erop staan als B.V.V.’27.

Mocht je zondag niet aanwezig kunnen zijn om de tas en kleding in ontvangst te nemen stuur mij dan even een mailtje of een appje Tel. 0611486681.

Tot zondag.

Bestuur B.V.V.’27