Our Blog

Holland Soccerways organiseert op vrijdag 9 december 2016 Jeugdtrainersbijeenkomsten op sportpark ’t Hoogveld in Blitterswijck.

Jef Vels was jarenlang docent opleidingen bij de KNVB. Hij geeft nog jaarlijks diverse trainersbijeenkomsten in Nederland maar ook in het buitenland. Nadat hij afscheid nam van de KNVB heeft hij zijn eigen visie in het opleiden van trainers en spelers/speelsters gekoppeld aan datgene wat hij uit zijn KNVB tijd waardevol vond gebundeld in het gedachtegoed van HOLLAND SOCCERWAYS. “Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met collega trainers. Ik vind het daarbij heel belangrijk wat zij vinden en hoe zij denken over het opleiden / trainen – coachen van jeugdspelers”.

Jef is net terug van een stage bij de Engelse clubs Watford FC en West Ham United. Twee jaar geleden was hij in Riga, Letland en bijna jaarlijks geeft hij clinics in het buitenland. “Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in andere voetballanden vind ik heel belangrijk”.

Zo is bij Jef Vels het idee geboren om voor en samen met de jeugdtrainers van de clubs rondom Venray een thema bijeenkomst te organiseren. Het motto rond deze avond zal heten:

Voetbal leer je door te voetballen!

Het is niet de bedoeling dat het een monoloog zal gaan worden. Ik hoop dat de aanwezige trainers hun mening willen maar vooral durven te geven. Kan het of Moet het beter op de velden?”

Programma vrijdag 9 december 2016

18.30 uur Aankomst / koffie / Introductie / stellingen

18.45 uur Praktijk op het veld / observaties

19.45 uur nabespreking / Vragen / Opmerkingen

21.00 uur einde bijeenkomst

Jef Vels hoopt dat deze bijeenkomst gehuldigd wordt door clubs en dat zij veel jeugdtrainers zullen afvaardigen. De eerste bijeenkomst voor PUPILLEN trainers zal plaatsvinden op sportpark ’t Hoogveld in Blitterswijck vlak voor de winterstop op vrijdag 9 december.

Inschrijven is mogelijk via:

WWW.HOLLANDSOCCERWAYS.NL

jeugdtrainersbijeenkomst-vrijdag-9-december-2016