Our Blog

BVV 2

Het tweede elftal moet nog drie obstakels overwinnen en dan is de titel binnen. Op bezoek bij de aartsrivaal in Wanssum werd de ploeg uit Blitterswijck op de proef gesteld. Nummer één van de obstakels werd moeiteloos overwonnen.

BVV was een klasse beter en won met klinkende cijfers, 0 – 3. Jari Wijnhoven tekende aan voor de 0 – 1. Vervolgens was het Lou van Kempen die de 0 – 2 binnenschoot en Koning Willem Karman zette de eindstand op het scorebord.

In de tweede helft liet United het na om zich terug te knokken in de wedstrijd. Het toppunt was de gemiste penalty. Wellicht zegevierde het geluk van de kampioen.

Volgende week wacht een kraker tegen de nummer drie, SV Venray. In theorie kan ook Venray nog kampioen worden, dus het zal een heetgebakerd middagje worden. Hoop is een krachtige emotie en BVV zal zich 100% moeten focussen om te winnen. Succes mannen.

BVV VR1

De dames speelden op bezoek bij SIOL (Cuijk) op een veld vol met bloemen en hobbels. De terreinmeesters van SIOL konden volgens BVV VR1 nog een puntje zuigen aan de strakke grasmat in Blitterswijck.

BVV opende vroeg in de wedstrijd de score. Shari Claessens wist de 0 – 1 tegen de touwen te knallen. Vervolgens was het Vonne Franssen die knap de 0 – 2 binnentikte. De derde en mooiste goal kwam van de schoen van Minke Wolters. Haar eerste doelpunt in het shirt van BVV was er een om in te lijsten. Vanaf 25 meter schoot ze verwoestend raak. De keeper kon de bal alleen maar horen.

Waar het team uit Blitterswijck een resultaat vaak in de tweede helft uit handen geeft, bleven ze vandaag knap op de been. Het team bleef tot de laatste seconde geconcentreerd waardoor keepster Marlon Tax ‘de nul’ wist te houden. Een verdiende overwinning voor BVV.

Aankomende week spelen ze op donderdag een uitwedstrijd tegen Excellent/SVS.

 

Afsluiting seizoen ‘22/’23

Op zondag 14 mei vindt de seizoensafsluiting plaats bij B.V.V.’27. U bent van harte welkom op ons prachtige sportpark om het seizoen gezellig af te sluiten. Voor jong en oud zijn er deze dag activiteiten tijdens en na de wedstrijd van het eerste elftal tegen Leunen.

Speciaal nodigen we alle vrijwilligers uit die het hele jaar klaar hebben gestaan voor onze club. Graag vieren we deze dag met jullie het bestaan van onze club.

Tot de 14e! (En denk eraan: Neem je moeder mee!)