Our Blog

Wedstrijdverslagen

BVV 1

De wedstrijd van het eerste elftal werd afgelast vanwege zware regenbuien in Holthees. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.

BVV speelt zondag thuis tegen VCA.

BVV 2

Het tweede elftal speelde de topper tegen nummer twee Volharding. De inzet was dan ook plek nummer twee.

BVV walste over de mannen uit Vierlingsbeek heen. Stoffel opende (natuurlijk) de score en zette de bezoekers op 0 – 1. De grote ster had ook een tweede kunnen maken, maar hij zag zijn penalty niet tegen de touwen vliegen. Alle grote sterren maken weleens een foutje, zo ook Stoffel. Maar zoals de échte grote sterren deed Stoffel dat op een moment waarop het geoorloofd was.

De wedstrijdbal ging deze middag namelijk naar iemand anders. Kay Wolters, normaal scorend aan de tap, nu ook scorend op het veld. Hij maakte op formidabele wijze de 0 – 2 en de 0 – 3. Bij menig speler van Volharding spookte ‘die blonde’ nog een aantal keren door hun hoofd.

Het slotakkoord was voor Arne Thiesen, hij maakte er 0 – 4 van en daarmee rolde BVV haar tegenstander op.

Door het verlies van koploper ZSV is de titelstrijd weer helemaal open. De geel-zwarten uit Zeilberg staan eerste met zes punten voorsprong en één wedstrijd meer gespeeld. BVV 2 heeft in theorie dus alles in eigen hand.

Jelle Thiesen heeft het in ieder geval voor elkaar gekregen om zijn mannen op het juiste moment van de competitie in vorm te krijgen. De laatste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen. BVV scoorde daarin maar liefst 14 keer en kreeg 0 tegendoelpunten. Volgende week kunnen ze de vorm doorzetten, thuis tegen Leunen.

BVV VR1

Het dameselftal moest op bezoek bij koploper Holthees en kon niet zorgen voor een stunt. Met goede inzet begonnen ze de wedstrijd goed, maar Holthees was deze ochtend een maatje te groot.

De dames uit Blitterswijck staan knap 8e en spelen volgende week tegen de rode lantaarn ONDO VR2. Wie weet kan BVV dan weer winnen.