Our Blog

Jimmy Lucassen stopt na dit seizoen als speler/trainer bij B.V.V.’27. Lucassen geeft aan zijn functie als trainer niet meer te kunnen combineren met zijn werk. De geboren en getogen Blitterswijcker was sinds het seizoen 2021-2022 hoofdtrainer van de geel-zwarten. Na een terugkeer vanuit de reserveklasse, werd de ploeg knap zevende. In het huidige seizoen heeft de ploeg, mede door blessureleed, een moeizamer jaar. Ondanks het vertrek van de hoofdtrainer heeft het bestuur van BVV’27 vertrouwen dat de ploeg het jaar met veel energie, plezier en uiteindelijk ook de nodige punten afsluit. De club wenst Lucassen veel succes toe in zijn resterende carrière.

Voor het seizoen 2023-2024 zoekt BVV een nieuwe hoofdtrainer. BVV is een kleine club die gekenmerkt wordt door grote betrokkenheid vanuit het dorp. Plezier in het spelletje staat centraal bij de club, waarbij het vaandelteam een zo hoog mogelijke klassering nastreeft. De ambitie is om steevast te behoren tot de middenmoot/subtop van de vijfde klasse.

BVV zoekt een hoofdtrainer voor het eerste elftal die past binnen het plaatje van een hechte dorpsclub, waarbij plezier en prestatie elkaar op een gezonde manier versterken. Het eerste elftal komt uit in de 5e klasse D.

Geïnteresseerden kunnen reageren door een e-mail te sturen met CV naar voorzitter@bvv27.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels Hendrix (06-11486681).