Our Blog

BVV – zichzelf 2 – 4

Ik heb eigenlijk niet zo’n zin om dit verslag te schrijven, dus het wordt een kort verhaal.

BVV was de eerste helft heer en meester. Waar de thuisploeg zelf uitstekend speelde en meerdere kansen kreeg, was SV Oostrum in geen velden of wegen te bekennen. Bij rust stond het op wonderbaarlijke wijze slechts 1 – 0.

In de tweede helft gaven de bezoekers uit Oostrum meer gas. Deze gretigheid overrompelde de thuisploeg enigszins, want ze werden op bijna elk front afgetroefd.

BVV verdedigde slapjes en Oostrum wist bewonderenswaardig elke kans die ze kregen tegen de touwen te werken. BVV wist bewonderenswaardig  de bal niet of te laat tegen de touwen te werken.

BVV had met ruime cijfers moeten winnen, maar de beste ploeg wint niet altijd in het voetbal. Een pijnlijke en onnodige nederlaag. Complimenten aan Sjeffrie, die als enige wist te scoren. Het werd uiteindelijk 2 – 4.

BVV 2

Het tweede elftal speelde dezelfde wedstrijd als het eerste elftal. Enige verschil is dat zij wel op 2 – 0 kwamen, waardoor er geen spanning meer in de wedstrijd zat.

Doelpuntenmakers aan de zijde van BVV waren Stoffel (2x), Arne Thiesen (2x), Tom Thiesen en Wouter Classens. Hiermee wonnen ze maar liefst met 6 – 0.

BVV VR1

Het dameselftal speelde tegen Sparta’18/SVEB/Sporting ST/Melderslo VR3. Lang leek het erop dat de bezoekers er met de volle buit vandoor zouden gaan.

Het Blitterswijckse publiek zag dat de dames een steuntje in de rug konden gebruiken en gingen er massaal achter staan. Dit sloeg over op het veld en de aanval werd gezocht.

Lieke zorgde voor de gelijkmaker door een prachtige voorzet van Faye. Hiermee was een punt gered, maar BVV wilde meer. Diep, hiel diep in de blessuretijd, was Yulia Schraven de verlosser van Blitterswijck. Ze scoorde de 2 – 1 en mocht de wedstrijdbal mee naar huis nemen.

Een knappe teamprestatie zorgde voor de drie punten.