Our Blog

Zaterdag 25 augustus is B.V.V. 1  2de geworden op de Venray Cup.

Door overwinningen op Leunen en SVOC, beiden wedstrijden werden met 1 – 0 gewonnen, vorige week donderdag verzekerde het eerste elftal zich van de eerste plaats in de poule. Waardoor ze op de zaterdag in de finale poule terecht kwamen.

Samen met SV United en  SV Ysselsteyn moest er uitgemaakt worden wie er met de Venray Cup vandoor ging. De eerste wedstrijd van het eerste elftal was tegen  United. Jens Arts zette B.V.V. vroeg in de wedstrijd op een 1 – 0 voorsprong. Uit een corner kopte Jens de 1 – 0 binnen. Ondanks het overwicht in het grootste gedeelte van de wedstrijd werd het helaas 1 – 1, door een penalty die benut werd door United.

Doordat Ysselsteyn de wedstrijd daarvoor van United had gewonnen, moesten de heren winnen om de Venray Cup te winnen. De wedstrijd tegen Ysselsteyn ging gelijk op, maar een aantal minuten voor tijd scoorde Ysselsteyn de 1 – 0. B.V.V. moest in de achtervolging en dit resulteerde een aantal minuten na de 1 – 0 van Ysselsteyn in de 1 – 1 van Jimmy Lucassen. Hier bleef het helaas bij waardoor Ysselsteyn met de Venray Cup aan de haal ging.