Our Blog

Nieuwsbrief Maatregelen Coronavirus B.V.V.’27

Beste leden, vrijwilligers en supporters,

Het kabinet heeft gisteravond aangekondigd dat de gedeeltelijke lockdown nog zeker tot half december zal gaan duren. Hierdoor heeft de KNVB besloten dat de competities niet meer voor de winterstop hervat kunnen worden.

De KNVB heeft een plan B uitgewerkt met verschillende scenario’s afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en het moment dat trainingen en competities weer opgestart kunnen worden. In deze nieuwsbrief beperken wij ons op dit moment tot het meest gunstige scenario waarover de KNVB half december zal besluiten of dit scenario haalbaar is. Als dat niet het geval blijkt te zijn, dan worden de competities op een later moment hervat in een deels of volledig aangepaste vorm. Het meest gunstige scenario waar we nu nog vanuit gaan is:

De herstart van de competities voor BVV 1, BVV 2 en BVV VR1 is op zondag 17 januari 2021.
Het competitieprogramma wordt verlengd tot eind juni waardoor de competities van BVV 1, BVV 2, en BVV VR1 nog volledig uitgespeeld kunnen worden.

Vanaf half december kan er weer volledig getraind worden.
De speeldagenkalenders van dit scenario worden medio november gepubliceerd.
Ook de competities van de jeugd zullen op zijn vroegst in het weekend van 16 januari 2021 weer opgestart gaan worden.
De jeugd kan tot die tijd nog wel blijven trainen en onderling wedstrijden spelen.

Concreet heeft de verlenging van de gedeeltelijke lockdown tot half december de volgende gevolgen voor onze vereniging:

  • Alle geplande competitiewedstrijden tot en met zondag 13 december 2020 dus tot de winterstop zijn afgelast.
  • De trainingen van de senioren heren, vrouwen en keepers tot en met donderdag 10 december 2020 gaan niet door. Afhankelijk van de ontwikkelingen van de maatregelen bepalen we op een later moment wanneer de trainingen weer hervat kunnen worden.
  • De kantine blijft in ieder geval tot half december gesloten. Afhankelijk van de ontwikkeling van de maatregelen en het opstarten van de trainingen bepalen we op een later moment wanneer de kantine weer open gaat.
  • De onderhoudsploeg van de dinsdagmorgen mag vanwege de groepsgrootte tot half december geen gezamenlijke werkzaamheden op het sportpark verrichten;
  • Het trommelkorps van het gilde mag tot half december niet in onze kantine repeteren;
  • Overleggen van commissies en bestuursvergaderingen mogen in deze periode tot half december niet fysiek door gaan.

Al met al maatregelen die een enorme impact hebben op onze voetbalvereniging maar de gezondheid van iedereen is op dit moment het allerbelangrijkste.

Blijf gezond!! Bestuur B.V.V.’27