Our Blog

Vanavond is het zover. Dan gaan we de online voetbalquiz van B.V.V.´27 spelen.
Rond de klok van 19.30 uur vanavond ontvangen alle deelnemers een link naar de livestream en een link naar het antwoordformulier.
Je kunt dan meteen meekijken op de livestream van YouTube om te testen of het beeld en geluid goed bij jou binnenkomt.
Om 20.30 uur starten we dan echt met de quiz. Via een livestream geven wij jullie op beeld en geluid de vragen waarna jullie de antwoorden in een online antwoordformulier in kunnen vullen. Wij spelen 7 rondes van ieder 10 vragen. Na iedere ronde moet je het antwoordformulier insturen en krijg je automatisch het antwoordformulier voor de volgende ronde.
Om de quiz zo optimaal mogelijk te kunnen spelen kun je het beste twee apparaten met internet tot je beschikking hebben. Dan kun je de livestream op bijvoorbeeld een televisie met internet of op een laptop uitzenden. Het antwoordformulier kun je op een ander apparaat bijvoorbeeld je tablet of telefoon met internet invullen. Heb je maar één apparaat met internet (bijvoorbeeld alleen een laptop) tot je beschikking dan kun je evengoed deelnemen maar moet je switchen tussen de livestream en het antwoordformulier.
Heb je je nog niet aangemeld voor de quiz dan kun je dat vandaag alsnog doen. Stuur even een app naar Niels Hendrix Tel. 06-11486681. Heb je geen app dan mag je ook een mail sturen. 
Voor deelname aan de quiz vragen wij een bijdrage van € 5,- die geheel ten goede komt aan de vereniging B.V.V.’27. 
Met vriendelijke groet,
Niels Hendrix
Voorzitter B.V.V.’27