Our Blog

Beste leden,

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

B.V.V.’27 volgt de richtlijnen van het RIVM en de KNVB op als het gaat om hoe om te gaan met het Coronavirus.

Dat betekend dat het bestuur van B.V.V.’27 conform de richtlijnen van de KNVB heeft besloten dat de senioren en vrouwen van B.V.V.’27 tot en met 6 april niet mogen trainen, zaalvoetballen of oefenwedstrijden spelen.

Ook de kantine is in deze periode gesloten waardoor ook vergaderingen van het bestuur of commissies niet door zullen gaan en de drumband van het Gilde niet kan repeteren in de kantine van B.V.V.´27.

De algemene ledenvergadering van B.V.V.´27 die gepland stond op donderdag 9 april 2020 zal niet door gaan. Ook als de maatregelen dan niet meer van toepassing zijn zal er geen ledenvergadering zijn omdat het dan belangrijker is dat de teams kunnen trainen in plaats van vergaderen. Het bestuur besluit later in het seizoen of het nodig is om de ledenvergadering op een latere datum alsnog te beleggen.

Het bestuur van SV United heeft de trainingen van onze gezamenlijke jeugdafdeling ST SV United/B.V.V.’27 voorlopig ook afgelast.

Met vriendelijke groet,

Bestuur B.V.V.’27