Our Blog

Vanuit de club van 50 worden er dit seizoen weer projecten opgepakt die wij normaal gesproken financieel gezien niet zouden kunnen realiseren. Het eerste project waar wij vandaag mee gestart zijn is de aanleg van een verhard pad van de ingang van het sportpark naar de kantine zodat iedereen ook met slecht weer zonder vettige schoenen naar de wedstrijden kan komen kijken.

Vandaag zou eigenlijk in het teken staan van NL Doet wat mogelijk gemaakt wordt door het Oranjefonds. Vanwege het Coronavirus was de oproep om de activiteiten omtrent NL Doet uit te stellen tot een later tijdstip. Vandaar dat wij vandaag alleen met het bestuur en Frank Thiesen de start gemaakt hebben om de bandjes langs het hoofdveld te plaatsen. Later in het seizoen zal het pad geheel beklinkerd worden en zullen vrijwilligers gevraagd worden om alsnog invulling te geven aan de NL Doet activiteiten door samen met ons het pad geheel te bestraten. Namens het bestuur van B.V.V.’27 bedanken wij al die vrijwilligers die dit gaan realiseren.

De realisatie van het pad is financieel mogelijk gemaakt door de financiële steun/sponsoring van de club van 50 van B.V.V.’27, het Oranjefonds, Firma Tidick en Projectontwikkelaar Pauw Dodewaard B.V..
Namens B.V.V.’27 bedankt voor jullie financiële steun en sponsoring van machines en materialen.