Our Blog

Jaarvergadering

Op donderdag 7 september vond de Jaarvergadering van BVV’27 plaats. Daar waren ook enkele jubilarissen onder de aanwezigen.

Jubilarissen B.V.V.´27 2023

 

Roel Tax 25 jaar lid  (afgemeld voor de vergadering)

Roel Tax is 25 jaar lid van onze vereniging. Roel is als jeugdspeler bij B.V.V.’27 begonnen en heeft de gehele jeugdafdeling doorlopen. Bij de senioren heeft Roel in het 1e, 2e, en 3e elftal gevoetbald. Momenteel is Roel vanwege een knieblessure een jaartje uit de running maar wij hopen hem volgend seizoen weer terug te zien bij het tweede elftal. Roel is naast het actief voetballen ook actief geweest binnen het bestuur als secretaris wat hij drie seizoenen gedaan heeft. Roel van harte gefeliciteerd met jouw 25-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

Rik van Kempen 25 jaar lid

Rik van Kempen is 25 jaar lid van onze vereniging. Rik is als jeugdspeler bij B.V.V.’27 begonnen en heeft de gehele jeugdafdeling doorlopen. Bij de senioren heeft Rik altijd in het eerste elftal gevoetbald waar hij nu een van de meest ervaren spelers is. Naast het actief voetballen is Rik ook nog actief geweest in het bestuur als secretaris en bij de jeugd als jeugdleider. Vanaf dit seizoen is Rik onze nieuwe wedstrijdsecretaris voor de senioren. Rik van harte gefeliciteerd met jouw 25-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

Trees Gooren 25 jaar lid

Trees Gooren is 25 jaar aaneengesloten lid van onze vereniging. Trees werd 25 jaar geleden lid als bestuurslid van onze vereniging. Trees had in het bestuur het vrouwenvoetbal en activiteiten als aandachtsgebieden. Daarnaast voetbalde Trees zelf ook bij het dameselftal van BVV’27. Trees heeft in al die jaren heel veel vrijwilligerswerk voor onze vereniging gedaan. Zo was zij onder andere leidster bij de dames, waste ze tenues, poetste zij de kleedlokalen en was zij lid van de activiteitencommissie. Trees is na haar bestuurs- en voetbalperiode altijd steunend lid van onze vereniging gebleven. Trees van harte gefeliciteerd met jouw 25-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

Marc Clabbers 25 jaar lid

Marc Clabbers is 25 jaar lid van onze vereniging. Marc is in de senioren bij B.V.V.’27 komen voetballen. Marc heeft altijd in de lagere elftallen voor het plezier gevoetbald. Naast het actief voetballen is Marc ook actief geweest als jeugdleider bij onze jeugdafdeling. Na Marc zijn actieve voetbalperiode is Marc altijd steunend lid van onze vereniging gebleven. Marc van harte gefeliciteerd met jouw 25-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

John Janssen 25 jaar lid

John Janssen is 25 jaar lid van onze vereniging. John is in de senioren bij B.V.V.’27 komen voetballen. John heeft altijd in de lagere elftallen voor het plezier gevoetbald. Na John zijn actieve voetbalperiode is John altijd steunend lid van onze vereniging gebleven. John van harte gefeliciteerd met jouw 25-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

René Tissen 40 jaar lid

René Tissen is 40 jaar lid van onze vereniging. René is als jeugdspeler bij B.V.V.’27 begonnen en heeft de gehele jeugdafdeling doorlopen. Bij de senioren kwam René in het eerste elftal waar René vele jaren in gespeeld heeft. Het hoogtepunt in het eerste elftal was het kampioenschap in 2001. In 2012 mocht René nogmaals een kampioenschap vieren. Ditmaal met het derde elftal. Momenteel is René nog steeds actief voetballer in ons tweede elftal. Naast het actief voetballen is René de penningmeester van onze vereniging wat René nu al 10 seizoenen doet. René van harte gefeliciteerd met jouw 40-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

Jeu Theeuwen 40 jaar lid

Jeu Theeuwen is 40 jaar lid van onze vereniging. Jeu heeft een grote staat van dienst bij B.V.V.’27. Jeu werd in 1983 lid van onze vereniging en werd meteen bestuurslid. Dat heeft Jeu maar liefst 14 seizoenen gedaan. De aandachtsgebieden van Jeu waren reclame, sponsoring en activiteiten. Naast deze bestuurlijke taken verzorgde Jeu in deze periode ook acht seizoenen de wedstrijdverslagen van het eerste elftal voor het dagblad. Toen Jeu in 1997 stopte als bestuurslid werd Jeu vaste vrijwilliger op ons sportpark. Dat doet Jeu vandaag de dag nog steeds. Jeu is dus al 26 jaar lang iedere week op ons sportpark te vinden voor onderhoudswerkzaamheden. Jeu heeft in deze periode ook nog vijf seizoenen het gras op ons sportpark gemaaid. Jeu is nog altijd steunend lid van B.V.V.’27 en ook nog lid van de club van 50. Jeu van harte gefeliciteerd met jouw 40-jarig lidmaatschap van B.V.V.’27.

 

Ton Hendrix 50 jaar lid

Ton Hendrix werd in 1973 na een korte onderbreking opnieuw lid van B.V.V.’27 en is dus 50 jaar aaneengesloten lid van onze vereniging. Ton begon als speler bij de senioren en heeft later nog meerdere jaren in ons veteranenteam gevoetbald. Na Ton zijn actieve voetbalperiode is Ton altijd steunend lid van onze vereniging gebleven. Ton van harte gefeliciteerd met jouw 50-jarig lidmaatschap van B.V.V.´27.

 

Toine Thiesen 50 jaar lid  (afgemeld voor de vergadering)

Toine Thiesen is 50 jaar lid van onze vereniging. Toine speelde in de jeugd, daarna in de senioren waar hij ook het eerste elftal haalde en kampioen werd in 1982. Later speelde Toine ook nog bij onze veteranen. Naast het voetbal was Toine ook nog actief als jeugdleider en jeugdtrainer. Na Toine zijn actieve voetbalperiode is Toine altijd steunend lid van onze vereniging gebleven. Toine van harte gefeliciteerd met jouw 50-jarig lidmaatschap van B.V.V.´27.

 

Frank Thiesen 50 jaar lid

Frank Thiesen is 50 jaar lid van onze vereniging. Frank speelde in de jeugd, senioren en later ook nog bij onze veteranen. Frank was in zijn periode bij het eerste elftal de aanvoerder van het team. Naast het zelf voetballen was Frank door de jaren heen ook heel actief in andere functies zoals jeugdleider, trainer van ons dameselftal, lid van de accommodatiecommissie, lid van de activiteitencommissie en altijd bereid om diverse verhardingen aan te leggen op ons sportpark. Op dit moment  is Frank nog steeds actief als scheidsrechter bij de senioren. Na Frank zijn actieve voetbalperiode is Frank altijd steunend lid van onze vereniging gebleven. Daarnaast is Frank ook nog lid van de club van 50. Frank van harte gefeliciteerd met jouw 50-jarig lidmaatschap van B.V.V.´27.