Our Blog

Op donderdag 17 september zijn er tijdens de jaarvergadering een aantal jubilarissen bedankt. De volgende leden kregen allemaal een speldje van voorzitter Niels Hendrix.

Sjaak Sluiters 25 jaar lid

Sjaak Sluiters is 25 jaar lid van onze vereniging. Sjaak is bij de club gekomen als jeugdleider en heeft zich vele jaren ingezet voor onze jeugdafdeling. Daarnaast was Sjaak altijd te benaderen om vanuit de dorpsraad mee te denken in verenigingsvraagstukken. Op dit moment is Sjaak steunend lid van onze vereniging.

 

John Boom 25 jaar lid

John Boom is 25 jaar lid van onze vereniging. John is begonnen als grensrechter van het derde elftal. Daarnaast is John actief geweest als scheidsrechter van de C-jeugd, senioren en veteranen. Bij de veteranen heeft John ook nog gevoetbald en zelfs één doelpunt gescoord. Later werd John actief in de kantine. Eerst wekelijks bij de veteranen en later bij de groep vaste kantinevrijwilligers op de zondagen. Op dit moment staat John iedere donderdagavond in de kantine als opvolger van Willy en is John steunend lid van onze vereniging.

Hay Hofmans 60 jaar lid

Hay Hofmans is maar liefst 60 jaar lid van onze vereniging. Hay Hofmans was jarenlang verdediger van ons eerste elftal. Vooral de periode eind jaren zestig waar B.V.V.’27 kampioen werd in de vierde klasse was een mijlpaal voor Hay en zijn teamgenoten. Voor onze verenging is dit nog altijd één van de hoogtepunten uit de historie omdat B.V.V.’27 daarmee voor het eerst promoveerde naar de derde klasse. Daarnaast was Hay diverse jaren leider bij de senioren. Later stond Hay bij de ingang van ons sportpark om entree te heffen voor de wedstrijden van het eerste elftal. Op dit moment is Hay steunend lid van onze vereniging.

Hay Gooren 60 jaar lid

Hay Gooren is maar liefst 60 jaar lid van onze vereniging. Hay Gooren heeft zelfs tot zijn 50ste gevoetbald en daarna nog tot zijn 56ste iedere week meegetraind. Het kampioenschap als speler van het eerste elftal met promotie naar de 3e klasse was voor Hay het sportieve hoogtepunt. Over de verdiensten van Hay als vrijwilliger van B.V.V.’27 kan ik meerdere pagina’s vol schrijven vandaar dat ik alleen de belangrijkste punten benoem. Zo was Hay onder andere bestuurslid, contributie ophaler wat in het verleden wekelijks moest gebeuren, schilder bij de nieuwe kantine en kleedlokalen maar ook 30 jaar lang schilder voor het jaarlijks onderhoud, jeugdleider, jeugdtrainer, sponsor, oprichter en verzorger van de kantinepoule, lid van de activiteitencommissie en natuurlijk niet te vergeten 13 jaar lang samen met Chèr, Richard, Renate en Mieke en Willeke de beheerders van de kantine waar zij ook nog diverse activiteiten organiseerden. Op dit moment is Hay steunend lid van onze vereniging.

Wiel Hendrickx 60 jaar lid

Willy Hendrickx is maar liefst 60 jaar lid van onze vereniging. De laatste jaren vooral bekend als kantinevrijwilliger. Zo stond Willy bijna 25 jaar lang ieder dinsdag- en donderdagavond in de kantine en waar nodig ook nog op de zondagen. Daarnaast was Willy in het verleden ook bestuurslid van de vereniging en jarenlang leider van diverse teams en de meeste jaren van het eerste elftal. Ook was Willy jaren actief als jeugdleider en begeleider bij de jeugdkampen. Ook zat hij in diverse commissies en was hij materiaalman en onderhoudsmedewerker op het sportpark. Eigenlijk heeft Willy bijna alles behalve voetballen wel gedaan. Daarom is hij vandaag ook benoemd tot Erelid van onze vereniging.

Paul Rütten 70 jaar lid

Paul Rütten is maar liefst 70 jaar lid van onze vereniging. Paul is met 84 jaar het oudste lid en ook het lid met de meeste lidmaatschapsjaren van onze vereniging. Paul is als mister BVV een persoon die ontzettend begaan is met onze vereniging. Nog steeds komt Paul wekelijks een kijkje nemen op de club en toont hij veel interesse in het reilen en zeilen van onze vereniging. Paul heeft vele jaren gevoetbald en ook nog het eerste elftal gehaald. Op latere leeftijd heeft Paul ook nog jaren in de veteranen gevoetbald. Naast het voetballen heeft Paul zich ook enorm actief ingezet als vrijwilliger van onze vereniging. Zo was hij in de jaren 70 en 80 onder andere 16 jaar secretaris van B.V.V.’27. Van 1975 tot 1978 was hij daarnaast ook nog eens penningmeester van onze club. Paul was ook heel actief bij de Pinksterfeesten wat vroeger een heel evenement was. Later was Paul nog vele jaren heel actief als één van de kartrekkers van de vaste vrijwilligers van ons sportpark. Daarnaast zorgde Paul vele jaren voor de entree bij de wedstrijden van het eerste elftal. Vanwege al zijn verdienste voor onze vereniging is Paul al lang geleden benoemd tot Erelid van onze vereniging.