Our Blog

We zijn geschokt en bedroefd door het overlijden van ons Erelid Wiel Hendrickx. ‘Willy’, zoals hij bekend was bij iedereen, was maar liefst meer dan 60 jaar lid van onze vereniging B.V.V.’27. We kennen Willy als een ontzettend betrokken persoon bij onze voetbalvereniging. De laatste 25 jaar werd Willy een ware legende door iedere dinsdag- en donderdagavond iedereen van de nodige pilsjes te voorzien.

In zijn periode in de kantine maakte Willy vele spelers, speelsters, trainers en supporters mee. Vele successen en natuurlijk ook dieptepunten werden gedeeld in de kantine. Maar iedere dinsdag en donderdag, door weer en wind stond, stond Willy achter de tap, vol trots en met een giechelende lach verhalen te vertellen. Wat er ook gebeurde, BVV bleef de beste club die er bestond. Natuurlijk was het niet altijd alleen maar lachen geblazen want Willy was er ook heel goed in om zijn ongezouten mening over de gang van zaken of de wedstrijden van het eerste elftal te verkondigen.

Willy was in het verleden ook bestuurslid van de vereniging en jarenlang leider van diverse teams, waarvan de meeste jaren van het eerste elftal. Ook was Willy jaren actief als jeugdleider en begeleider bij de jeugdkampen. Daarnaast zat Willy in diverse commissies en was hij materiaalman en onderhoudsmedewerker op het sportpark. Eigenlijk het enige dat Willy niet heeft gedaan bij B.V.V.’27 is voetballen zelf. Vanwege al zijn verdiensten voor onze vereniging is Willy vorig jaar benoemd tot Erelid van B.V.V.’27.

Geen training en wedstrijd zal hetzelfde meer zijn zonder onze Willy.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden Voetbalvereniging B.V.V.’27 Blitterswijck.