Our Blog

We zijn geschokt en bedroefd door het overlijden van ons Erelid Paul Rütten. Paul was maar liefst meer dan 70 jaar lid van onze vereniging B.V.V.’27. We kennen Mister BVV als een persoon die ontzettend begaan was met onze vereniging. Paul was de laatste jaren een trouwe supporter, iedere training en wedstrijd was hij aanwezig om BVV te steunen.

 

Paul heeft ook vele jaren gevoetbald en daarbij nog het eerste elftal gehaald. Op latere leeftijd heeft Paul ook nog jaren in de veteranen gevoetbald. Naast het voetballen heeft Paul zich ook enorm actief ingezet als vrijwilliger van onze vereniging. Zo was hij in de jaren 70 en 80 onder andere 16 jaar secretaris van B.V.V.’27. Van 1975 tot 1978 was hij daarnaast ook nog eens penningmeester van onze club. Paul was ook heel actief bij de Pinksterfeesten wat vroeger een heel evenement was. Later was Paul nog vele jaren heel actief als één van de kartrekkers van de vaste vrijwilligers van ons sportpark. Daarnaast zorgde Paul vele jaren voor de entree bij de wedstrijden van het eerste elftal. Vanwege al zijn verdienste voor onze vereniging is Paul al lang geleden benoemd tot Erelid van onze vereniging.

 

Naast alle diensten die Paul BVV’27 heeft bewezen is het een man die we kennen door zijn vriendelijke en positieve houding. Zelfs in tijden waarin het even tegenzat was hij altijd optimistisch gestemd.

 

Wij wensen Toos, Petri, Jos, Maikel, Naomi, Chase en overige familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden Voetbalvereniging B.V.V.’27 Blitterswijck.