Our Blog

Tot ons verdriet kregen we afgelopen week te horen dat Hay Gooren is overleden.

Hay Gooren was meer dan 60 jaar lid van onze vereniging. Hay voetbalde zelfs tot zijn 50ste en heeft daarna nog tot zijn 56ste iedere week meegetraind. Het kampioenschap als speler van het eerste elftal, met promotie naar de 3e klasse, was voor Hay het sportieve hoogtepunt.

Over de verdiensten van Hay als vrijwilliger van B.V.V.’27 kunnen we wel meerdere pagina’s vol schrijven. Wat volgt is een kleine greep uit zijn vele verdiensten. Zo was Hay onder andere bestuurslid, contributie ophaler (wat in het verleden wekelijks moest gebeuren), schilder bij de nieuwe kantine en kleedlokalen, 30 jaar lang schilder voor het jaarlijks onderhoud, jeugdleider, jeugdtrainer, sponsor, oprichter en verzorger van de kantinepoule, lid van de activiteitencommissie en Hay was de archivaris van alles dat er ooit over BVV (en Blitterswijck) geschreven is. Daarnaast was Hay 13 jaar lang samen met Chèr, Richard, Renate, Mieke en Willeke de beheerder van de kantine waar zij ook nog diverse activiteiten organiseerden.

Zijn passie voor het spel en de club bleef altijd zichtbaar. Hay was ook de laatste jaren regelmatig op het sportpark te vinden om onze teams aan te moedigen en een praatje te maken in de kantine.

Namens alle leden en het bestuur van BVV’27 wensen we familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.