Our Blog

Op wederom een zonovergoten zondag  wist BVV’27 1 ditmaal de drie punten binnen te halen. Na een goede wedstrijd namen de geel-zwarten de drie punten mee naar huis in Sambeek.

In de openingsfase waren de bezoekers er scherp bij. Na 2 minuten kreeg Jari Wijnhoven al een grote kans op de 0 – 1. De keeper had echter een goede reflex in huis en wist de inzet te stoppen.

Een aantal minuten later kwam Jannes Gooren een-op-een met de doelman. Na het uitspelen van deze opponent was het een vrije weg naar het doel. In alle aardigheid lag hij de bal nog af aan Jari Wijnhoven en deze tikte hij binnen. De grensrechter vond alles goed, alleen de goed leidende scheidsrechter zag hierin buitenspel. De 0 – 1 werd nog even uitgesteld.

Even later in de eerste helft mocht Jannes Gooren aanleggen voor een vrije trap. Hij gaf deze scherp voor. Jari Wijnhoven was er als de kippen bij en tikte de bal erin: 0 – 1. Buiten zijn goal om was de ruwe diamant heer en meester op het middenveld. Zelfs de scheidsrechter was onder de indruk.

BVV’27 1 was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg. Goals bleven helaas uit, maar het veldspel was helemaal in orde.

De tweede helft een iets ander spelbeeld. Sambeek kreeg iets meer de overhand en drukte BVV’27 1 een stukje verder naar achteren. De beste kansen waren echter nog steeds voor de mannen uit Blitterswijck. Jannes Gooren, in bloedvorm op de velden in Sambeek, passeerde vier à vijf man, op de achterlijn nota bene. Hierna verraste hij ook nog de doelman in de korte hoek en besliste hij de wedstrijd.

Boy Wolters deed hierna nog een duit in het zakje door een strakke vrije trap de stoppen. De aansluitingstreffer werd voorkomen.

BVV’27 1 counterde zich naar de overwinning toe. Onder toeziend oog van legende én vader Math Wijnhoven, sprintte Jarno de hele verdediging eruit. In een duel met de doelman bleef hij uiterst koelbloedig en zette de eindstand op het scorebord: 3 – 0. Vader was trots.

Tom Thiesen en Yoeri Janssen, bedankt voor de bijdrage en de overwinning.

Volgende week wacht een thuiswedstrijd met EWC 2.

BVV’27 2

Het tweede elftal had een weekend vrij. Volgende week start de competitie met een thuiswedstrijd tegen EWC 3.

BVV’27 VR1

Het dameselftal kon uit bij Hegelsom geen punten pakken. Na een doelpunt van Shari Claessens stonden ze met de rust knap op 1 – 1. Het viel deze middag echter de verkeerde kant op. Uiteindelijk wist Hegelsom VR1 te winnen met 5 – 1. Ook BVV’27 VR1 speelt volgende week zondag een thuiswedstrijd. De tegenstander deze ochtend is ZSV VR3.