Our Blog

B.V.V.’27 keert terug in de prestatieve competitie voor standaardteams 

Het eerste elftal van voetbalvereniging B.V.V.’27 uit Blitterswijck keert met ingang van het aankomende seizoen 2021-2022, na één seizoen afwezigheid, alweer terug in de prestatieve competitie voor standaardteams. B.V.V.’27 zal gaan uitkomen in de vijfde klasse van de KNVB. 

Het bestuur van B.V.V.’27 is ervan overtuigd dat zij voor het aankomende seizoen voldoende spelers hebben, waarmee zij in de vijfde klasse voor standaardteams een rol van betekenis kunnen spelen. Dat is onder andere gelukt omdat zij de medewerking van hun eigen jeugdafdeling gekregen hebben om komend jaar een aantal talentvolle jeugdspelers vervroegd naar de senioren over te laten komen. 

B.V.V.’27 heeft Jimmy Lucassen voor het aankomend seizoen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van B.V.V.’27. De in Blitterswijck woonachtige Jimmy Lucassen heeft op basis van zijn ervaring als trainer bij diverse profclubs en bij de jeugd van Wittenhorst in de ogen van het bestuur de juiste capaciteiten om bij B.V.V.’27 aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Daarnaast kent hij de vereniging en de spelersgroep en zal hij als hoofdtrainer heel belangrijk zijn om spelers enthousiast te maken om bij B.V.V.’27 te komen en te blijven voetballen.

De staf waarmee Jimmy Lucassen bij B.V.V.’27 aan de slag gaat bestaat verder uit de assistent- en keepers trainers Henk Gooren en Richard Arts, verzorger Wiel Gooren, leiders Maurice Wolters en Sam Willems en grensrechter Jimmy Spee.

Het bestuur van B.V.V.’27 heeft er veel vertrouwen in dat B.V.V.’27 met de aanstelling van Jimmy Lucassen en zijn staf en het besluit om terug te keren in de competitie voor standaardteams weer een mooie toekomst tegemoet gaat.