Our Blog

Beste leden van B.V.V.’27,

Afgelopen vrijdag 26 februari 2021 is ons ERELID Paul Rütten overleden. Aanstaande donderdag 4 maart 2021 zal de crematie vanwege de geldende corona maatregelen in besloten kring plaatsvinden.

Het St. Antonius Abt Gilde, waar Paul ook lid van was, zal aanstaande donderdag voorafgaand aan de crematie bij de St. Anna kapel in Blitterswijck een erehaag vormen. Paul zal met de familie om 13.10 uur richting het crematorium in Venray vertrekken.

Omdat Voetbalvereniging B.V.V.’27 bij Paul toch wel een heel bijzondere plaats in het hart had zijn wij als vereniging benaderd of wij samen met het St. Antonius Abt Gilde deze erehaag willen vormen om Paul de laatste eer te bewijzen. Wij willen als bestuur graag onze medewerking verlenen aan dit verzoek om ons ERELID Paul Rütten deze bijzondere laatste eer te bewijzen. Zeker nu het voor de meeste leden niet mogelijk is om bij de crematie aanwezig te zijn, vinden wij dit een passende vorm om toch afscheid te kunnen nemen van ons zeer gewaardeerd erelid Paul Rütten.

Daarom roepen wij al onze leden op om aanstaande donderdagmiddag 4 maart 2021 om 13.00 uur aan te sluiten bij deze erehaag vanaf de St. Anna kapel naar de Oude Heerweg en op deze manier samen met het Gilde en de leden van B.V.V.’27 een mooie erehaag te vormen om Paul de laatste eer te bewijzen.

Dus ben je aanstaande donderdag om 13.00 uur in de gelegenheid om naar de St. Anna kapel / Oude Heerweg te komen dan wordt het zeer gewaardeerd als jij met ons deze erehaag wilt vormen.

Houdt te allen tijde de juiste afstand van elkaar zodat wij dit eerbetoon kunnen brengen met inachtneming van de geldende maatregelen tegen het coronavirus.

Hopende op een grote opkomst en bedankt voor jullie medewerking wanneer je in de mogelijkheid bent.

Met vriendelijke groet,

Bestuur B.V.V.’27